"Живея аз във приказния град чудесен!!!.. Живея аз във Китна долина!!!... Ухаеща на дивни аромати, на Розата - Царицата в Света!!!..."

понеделник, 3 март 2014 г.

3-ти март - Националният празник на България!

ГОСПОДИ, БОЖЕ НАШ, ИЗБАВИ НИ ОТ СОБСТВЕНАТА НИ ГРЕХОВНОСТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, РОДИНО НАША МИЛА, СТРАНА НА МЪЧЕНИЦИ И СВЕТЦИ!

СТРАНА НА КРЪВ, СТРАДАНИЯ И СЪЛЗИ! 

СТРАНА, С НАРОД ПОКОРЕН И ЧОВЕЧЕН, ДОЧАКАЛ СВОБОДАТА, КАТО  ДАР ОТ БОГА!!! 

Ний Всички Те обичаме, Родино...
Ний, Твоите Изстрадали Деца...
Прости ни, че... Сърцето Ти ранихме...
Прости ни за... по-зор-ни-те дела...

Ний Твои сме, ний Твои сме, Родино...
Ний Твои сме и с Обич Ти шептим:
"Бъди ни Изгрев Светъл в тъмнината
и като Майка Всичко ни... Прости!!!"


 * * *
На Теб, Българийо Любима, 
за  цялата Ти Обич и Сълзи,
поднасяме ний в Дар сърцата си горещи
пред Твоя Свят Олтар на Любовта!!!...

Бъди за всички, всички ни, Родино,
бъди ни Слънце, грейнало в Света,
БЪДИ ТИ ПТИЦА, ЧУДНА НЕЖНА ПТИЦА,
ПОВЕЛА ВСИЧКИ НИ КЪМ БОГА ВСЕМОГЪЩ!!!...
  


  
Пояснение: Снимката с Кръста е взета преди време от Фейсбук, но не съм запаметила линка за информацията. Същият Кръст с надписа "С НАМИ БОГ" е поставен в началото на кв. "Аспарухово", в гр. Варна.

А снимката с красивото бяло гълъбче, символ на Божия Святий Дух, зовящ в духовния мрак нашите души към Светлината, която е Христос - Синът Божий, Който желае да ни Дари Своята Святост и Любов - е изпратено чрез Фейсбук /  за читателите на блога / от Михаил Михайлов, гр. Бургас, заедно с неговото духовно послание за Светлина и Любов в сърцата и живота на всички хора по тази земя! Амин.   Благодаря му най-сърдечно от свое име и от името на всички читатели! Нека Бог го благослови и да го води по Своя Светъл Спасителен път! АМИН.

За прошката и Божието благословение

УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ! 

СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ!

ВЧЕРА БЕШЕ ДЕН ЗА ПРОШКА, ВЪПРЕКИ ЧЕ В МОМЕНТА ОЩЕ, В КОЙТО СЪГРЕШИМ ПРОТИВ НЯКОГО, ТРЯБВА ДА ПОМОЛИМ ЗА ПРОШКА, КАКТО СЪОТВЕТНОТО ЛИЦЕ, ТАКА И БОГ. 

ВЧЕРА БЕШЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН НА ВСЕОБЩО СМИРЕНИЕ ПРЕД НАПИСАНОТО В СЛОВОТО БОЖИЕ, В КОЕТО СЕ КАЗВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРОЩАВАМЕ НА БЛИЖНИЯ СИ И ДА ГО ОБИЧАМЕ С БОЖИЯТА БЕЗПРЕДЕЛНА ЛЮБОВ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ БОЖИИ ТВОРЕНИЯ - ДЕЦА НА ВСЕМОГЪЩИЯ БОГ!!!

ДНЕС Е 3-ТИ МАРТ - НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ!
ДЕН, В КОЙТО ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАМЕ СТРАНАТА СИ, СЕ МОЛИМ ЗА НЕЙНОТО БЛАГОСЛОВЕНИЕ. НО ЗА ДА ГО ПОЛУЧИМ, ТО НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПРОСТИМ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ, НА ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ НА СТРАНАТА НИ, СРЕЩУ КОИТО НАЙ-ЧЕСТО НАСОЧВАМЕ СВОЕТО НЕДОВОЛСТВО, ОБВИНЯВАЙКИ ГИ ЗА ТЕЖКАТА СЪДБА НА НАРОДА СИ, КАТО ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТЕЖКОТО ПОЛОЖЕНИЕ, В КОЕТО СЕ НАМИРА СТРАНАТА НИ В МОМЕНТА...

ДА, ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ, ЗАТОВА ТРЯБВА ВЗАИМНО ДА СИ ПРОСТИ, ЗА ДА НИ ПРОСТИ И БОГ И ДА НИ ИЗПРАТИ СВОЕТО БЛАГОСЛОВЕНИЕ ЗА СТРАНАТА И НАРОДА НИ!!! АМИН.
* * * 
ПОЯСНЕНИЕ: ЧУДЕСНАТА ИКОНА, НА КОЯТО Е ИЗОБРАЗЕНО ВЕЛИКОТО СМИРЕНИЕ НА ДЕВА МАРИЯ ПРЕД ВОЛЯТА БОЖИЯ, ИЗВЕСТЕНА Й ОТ АРХАНГЕЛ ГАВРИИЛ, Е ИЗПРАТЕНА ОТ НЕЛИ ЧАЛЪКОВА ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА БЛОГА, ЧАСТ ОТ КОИТО Е И САМАТА ТЯ! 
НАЙ-СЪРДЕЧНО Й БЛАГОДАРЯ!