"Живея аз във приказния град чудесен!!!.. Живея аз във Китна долина!!!... Ухаеща на дивни аромати, на Розата - Царицата в Света!!!..."

понеделник, 3 март 2014 г.

За прошката и Божието благословение

УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ! 

СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ!

ВЧЕРА БЕШЕ ДЕН ЗА ПРОШКА, ВЪПРЕКИ ЧЕ В МОМЕНТА ОЩЕ, В КОЙТО СЪГРЕШИМ ПРОТИВ НЯКОГО, ТРЯБВА ДА ПОМОЛИМ ЗА ПРОШКА, КАКТО СЪОТВЕТНОТО ЛИЦЕ, ТАКА И БОГ. 

ВЧЕРА БЕШЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН НА ВСЕОБЩО СМИРЕНИЕ ПРЕД НАПИСАНОТО В СЛОВОТО БОЖИЕ, В КОЕТО СЕ КАЗВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРОЩАВАМЕ НА БЛИЖНИЯ СИ И ДА ГО ОБИЧАМЕ С БОЖИЯТА БЕЗПРЕДЕЛНА ЛЮБОВ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ БОЖИИ ТВОРЕНИЯ - ДЕЦА НА ВСЕМОГЪЩИЯ БОГ!!!

ДНЕС Е 3-ТИ МАРТ - НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ!
ДЕН, В КОЙТО ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАМЕ СТРАНАТА СИ, СЕ МОЛИМ ЗА НЕЙНОТО БЛАГОСЛОВЕНИЕ. НО ЗА ДА ГО ПОЛУЧИМ, ТО НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПРОСТИМ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ, НА ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ НА СТРАНАТА НИ, СРЕЩУ КОИТО НАЙ-ЧЕСТО НАСОЧВАМЕ СВОЕТО НЕДОВОЛСТВО, ОБВИНЯВАЙКИ ГИ ЗА ТЕЖКАТА СЪДБА НА НАРОДА СИ, КАТО ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТЕЖКОТО ПОЛОЖЕНИЕ, В КОЕТО СЕ НАМИРА СТРАНАТА НИ В МОМЕНТА...

ДА, ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ, ЗАТОВА ТРЯБВА ВЗАИМНО ДА СИ ПРОСТИ, ЗА ДА НИ ПРОСТИ И БОГ И ДА НИ ИЗПРАТИ СВОЕТО БЛАГОСЛОВЕНИЕ ЗА СТРАНАТА И НАРОДА НИ!!! АМИН.
* * * 
ПОЯСНЕНИЕ: ЧУДЕСНАТА ИКОНА, НА КОЯТО Е ИЗОБРАЗЕНО ВЕЛИКОТО СМИРЕНИЕ НА ДЕВА МАРИЯ ПРЕД ВОЛЯТА БОЖИЯ, ИЗВЕСТЕНА Й ОТ АРХАНГЕЛ ГАВРИИЛ, Е ИЗПРАТЕНА ОТ НЕЛИ ЧАЛЪКОВА ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА БЛОГА, ЧАСТ ОТ КОИТО Е И САМАТА ТЯ! 
НАЙ-СЪРДЕЧНО Й БЛАГОДАРЯ!