"Живея аз във приказния град чудесен!!!.. Живея аз във Китна долина!!!... Ухаеща на дивни аромати, на Розата - Царицата в Света!!!..."

събота, 2 април 2016 г.

Зов за помощ!!!

Уважаеми читатели!
Всички знаем, че живеем в изключително трудно време, виждайки всеки ден какво се случва около нас... Виждаме страданието на хората около себе си, останали сами - без близки, на които да могат да разчитат, без средства, без работа, други са вече на преклонна, пенсионна възраст...
* * *
Eдна бедна, самотна и болна жена от гр. Чирпан, живееща със 180 лева пенсия на месец с болната си дъщеря, за която каза, че не получава нищо, МОЛИ ЗА ПОМОЩ!!!... 


Тази добра и изстрадала жена моли за следната помощ: Ако има някаква млада жена, добра, смирена, състрадателна жена, около 40- годишна / а може и семейство /, която няма дом и се съгласи да живее с тях / майката и дъщеря й /, поемайки грижата за тях срещу унаследяване, нека да й се обади!!!
 

Нека този ЗОВ достигне до сърцата на много състрадателни и отзивчиви хора, които могат да помогнат и със своята финансова помощ на тези две самотни и болни жени!!!
 

Това са координатите й:
гр. Чирпан – 6200
ул. Димитър Благоев № 32
Мария Петрова Раева
дом. тел.: 0416/ 9-62-57
* * *
Нека се надяваме, че с Божието благословение, тази жена, която помоли за помощ, няма да останат с напразни надежди, а нейният Зов ще отекне с сърцата и душите ни! Да бъде.