"Живея аз във приказния град чудесен!!!.. Живея аз във Китна долина!!!... Ухаеща на дивни аромати, на Розата - Царицата в Света!!!..."

събота, 20 юли 2013 г.

Молитвата, която всеки от нас трябва да знае от детството!

Снимка
Молитвата  "Отче наш"! 

Това е най-известната молитва в света, която всеки от нас трябва да знае от най-ранно детство, защото в нея сам нашият Господ и Спасител Иисус Христос е включил всичко онова, което ни е нужно в този свят.

Наскоро чух две деца, сестрички, които се молеха с тази молитва. Те са българчета, които живеят от няколко години с родителите си в Кипър. 

Майката с радост и гордост каза, че там, в Кипър, децата им всяка седмица имат по един час в училище вероучениe...

Мислих над  думите на майката, над радостта и разбирането й, че това, което изучават децата й в този час по вероучение В УЧИЛИЩЕ, е хубаво и най-вече МНОГО ПОЛЕЗНО ЗА ТЯХ!

Мислих и продължавам да мисля и за нашите деца, които сме лишили от всичко това, което е толкова полезно не само за душите им, но и за ПРАВИЛНАТА НАСОКА на живота им на тази земя, за  успеха им, за радостта им от живота, за правилния избор на всичко онова, което е толкова важно и ценно в живота, толкова НЕОБХОДИМО, за да бъде животът на човека СМИСЛЕН и ПЪЛНОЦЕНЕН, за да бъде щастлив и самият човек, и хората около него... За да сме едно наистина проспериращо общество, изградено от добри, умни и мъдри хора...

ДАНО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ, И НИЕ ТУК, В БЪЛГАРИЯ, ОТКРИЕМ, ЧЕ ИСТИНАТА ЗА ВСЕКИ УСПЕХ НА НАШИТЕ ДЕЦА, ЗА ТЕХНИЯ НАИСТИНА ЩАСТЛИВ И УСПЕШЕН ЖИВОТ - Е В ПОЗНАВАНЕТО НА БОГА И НЕГОВОТО СВЯТО СЛОВО!!!... 

И НЕКА И НИЕ ОТВОРИМ ШИРОКО ВРАТИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА ЗА ДУХОВНАТА СВЕТЛИНА НА ЖИВОТА, КОЯТО ОЗАРЯВА СЪРЦАТА И ДУШИТЕ НИ И ПРОСВЕТЛЯВА РАЗУМА НИ! 
АМИН.
* * *
Молитвата "Отче наш" е взета от Фейсбук, от профила на Angel Brinkov, на когото сърдечно благодаря! /https://www.facebook.com/angel.brinkov /