"Живея аз във приказния град чудесен!!!.. Живея аз във Китна долина!!!... Ухаеща на дивни аромати, на Розата - Царицата в Света!!!..."

петък, 1 март 2013 г.

Призив от името на радио "Глас на Истината" за Национален пост и молитва за България!

 
С Ъ О Б Щ Е Н И Е 
ЗА ПРИЗИВ ОТ ИМЕТО НА РАДИО "ГЛАС НА ИСТИНАТА" ЗА НАЦИОНАЛЕН ПОСТ И МОЛИТВА 
НА 3 МАРТ 2013 г. ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!
Здравейте, уважаеми сънародници и радиослушатели,
Обръщаме се към всички вас от името на радио "Глас на Истината". Обръщаме се към всеки един от вас, който се нарича с Христовото Име, обръщаме се към всяка една Църква на Живия Бог, обръщаме се към всеки един български гражданин, който живее в България, обръщаме се към всеки един български емигрант, който живее далеч от родината си, обръщаме се към всички наши сънародници, към всеки който го боли за състоянието в което се намира България и целият български народ, сред който сме и ние
Живеем във време, което Божието Слово - БИБЛИЯТА, описва като последно и трудно време, време преди Второто идване на Нашият Господ Бог Иисус Христос. Независимо дали човек вярва или не, всичко каквото е описано  в Божието Слово - БИБЛИЯТА ще се изпълни, както са се изпълнявали и всички събития до момента от сътворението на света до наши дни, точно както са били предсказани и записани в Божието Слово. .
Днес е трудно време не само за България, но целият свят е изправен пред всеобща икономическа криза, която бавно и полека поразява дори най-богатите в световен план страни. Свидетели сме на бунтове, революции в страни от северна Африка, сред арабските страни. По цялото западно крайбрежие на Африка безконтролно и без никакъв международен отзвук и намеса се извършват всеки ден пиратски набези, вземайки вече не кораби, но само живи хора за заложници. Престъпността, развратът, корупцията и мерзостта се ширят по цялата планета, както в дните на Содом и Гомор и в дните преди Ной. Страни са раздирани от национални кризи, раздирани са от бунтове, от насилия, от национална омраза един към друг. Страни биват съсипвани поради интересите на международни картели, чиито политици предават националните си интереси за "30 сребърника". 
За съжаление и църквата, която би трябвало да бъде "стълб и подпорка на Истината" е разтърсвана от противоречия, разделения, скрити нелицеприятни тайни излезли на светло и апетити за власт.
Усещането, че нито политиците, нито църквата могат да овладеят този хаос обзема малко по малко целият свят.
България е била изправяна много пъти пред трудни и съдбоносни моменти. Днес България е в един от тези съдбоносни моменти в своята многовековна история.

Обръщаме се с ПРИЗИВ към вас от името на радио "Глас на Истината", за НАЦИОНАЛЕН ПОСТ и МОЛИТВА на 3 МАРТ 2013 г. за БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
Имаме пример в Божието Слово - БИБЛИЯТА, как в трудни и съдбоносни моменти за народа на Израел, богобоязливи хора са предприемали ПОСТ и МОЛИТВА, дори призовавайки цялото общество и заедно в ЕДИНСТВО са смирявали себе си и са отправяли глас на покаяние, раздирали са сърцата си, и са просили милост за народа си от Владетелят на цялата вселена - Богът на Авраам, Исаак и Яков - Всемогъщият Бог и Наш Господ. 
Призоваваме ви, всеки където е, да застанем като ЕДИН на 3 март - националният празник на България, като се обърнем към Нашия Господ Иисус Христос с цялото си сърце, с пост, с плач, и с ридание. Да дойдем с покаяние при Него. Да раздерем сърцата си, а не дрехите си, и да извикаме с целия си глас, с цялото си сърце, с целият си ум към Господа Нашия Бог за милост към България и към народа ни. Не поради нашата праведност, а защото Той е милостив и щедър, дълготърпелив и многомилостив, та дано се разкая за злото, да прости греховете ни. И дано тогава Господ поревнува за България и да се смили над народа ни.

Нека да застанем като ЕДИН на 3ти март 2013 г. ( тази неделя ), така както заставаше Израел в
съдбоносните за него моменти и Господ чуваше гласът им и не се забавяше да подейства!
И дано да Го чуем да каже:
"Да! Ще направя път в пустинята, И реки в безводната земя."
( Исая 43:19 )

Бог да благослови БЪЛГАРИЯ и българският народ! 
-------------------------------------------   
Екипът на радио "Глас на Истината" ( www.RadioVOT.net )
...
Източник: Фейсбук, профилът на  Vladislav Genoff: https://www.facebook.com/vladogenoff/posts/345995875519152?comment_id=1783898&notif_t=like
...
НЕКА НА З-ТИ МАРТ - ТАЗИ ПАМЕТНА ДАТА ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ВСИЧКИ НИЕ, КАТО ЕДИН, СЕ ОБЪРНЕМ С ПОСТ, ПОКАЯНИЕ И МОЛИТВА КЪМ ВСЕМОГЪЩИЯ БОГ ДА НИ ПРОСТИ ГРЕХОВЕТЕ ЗА ПОТЪПКАНОТО БОЖИЕ СЛОВО, ДА НИ ПОМИЛВА, КАТО СВОИ ЛЮБИМИ ДЕЦА, И ДА НИ ДАРИ СВОЯТА ПРАВДА И ЛЮБОВ, ДА ОГРЕЕ СЪРЦАТА НИ СЪС СВОЯТА НЕЗЕМНА СВЕТЛИНА, КЪМ КОЯТО СЕ СТРЕМИМ! АМИН.