"Живея аз във приказния град чудесен!!!.. Живея аз във Китна долина!!!... Ухаеща на дивни аромати, на Розата - Царицата в Света!!!..."

сряда, 6 юни 2012 г.

Покана на Младежкия православен център "Чисти сърца", гр. Смолян



УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ!

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПРАЗНИКА НИ ПРЕД ХРАМА

"Възхвала на детското творчество

Нашият младежки православен център „Чисти сърца” има традиция да отбелязва Първи юни в събота след деня, за да не се дублираме с учебните заведения. Но тази година първата събота бе Втори юни – ден на Ботев и загиналите за свободата, и не бе удобно да празнуваме, затова решихме да го направим на втората събота – 9 юни. Миналогодишният празникът бе посветен на Месеца срещу дрогата, обявен от Областната управа и Областна дирекция „Полиция”, беше впечатляващ. При нас бяха и децата от Дома в Широка лъка.

Тази година решихме празникът да е „Възхвала на детското творчество” и на него да поканим за участници не само деца от Смолян, а и от общината. В събота при нас ще бъдат и деца от Арда, Търън и Момчиловци, както и деца-членове на Съюза на инвалидите, със свои талантливи изпълнения.

За нашите концерти имаме подкрепата на община Смолян и Регионалния инспекторат на МОМН.

Надяваме се на 9 юни от 11 часа заедно да направим красив празник Възхвала на детското творчество” на площадното пространство пред храм Св. Висарион Смоленски”. Ще имаме гости от сайта Православна младеж” към църквата „Света София” в столицата и от сайта "Всемирното православие".

След концерта отново ще разпънем ателиета на открито пред храма за различни творчески дейности, които децата досега са показали, че много харесват.

Представител на Областна дирекция „Полиция” ще призове да участваме активно в акцията „Да пазим децата на пътя ПОСТОЯННО, а не като кампания.

Младежкият БЧК в Смолян ще сподели инициативата Без цигарен дим навсякъде!”, а Превантивно-информационен център по наркомании към община Смолян ще обяви проявите си по повод Международния ден за борба с наркоманиите – 26 юни.

О Ч А К В А М Е В И !