"Живея аз във приказния град чудесен!!!.. Живея аз във Китна долина!!!... Ухаеща на дивни аромати, на Розата - Царицата в Света!!!..."

вторник, 7 май 2013 г.

Честито Възкресение Христово от децата към храм "Св. Висарион", гр. Смолян

Излезе от печат новият брой на детския вестник "Чисти сърца"



Този брой е посветен на Христовото Възкресение, което малките автори се опитват по свой начин да обяснят, разбирайки, че Божият Син е във всяко наше дело сега или мисъл - ако правим добро, Той ни похвалва, ако правим лошо - Той ни съветва. Дали пишем за природата или за семейните традиции, Той е там като част от нашия живот. Колко много ще е хубаво, ако всички деца сме заедно в доброто, обединени от вярата си в Бага, за да има мир и радост в сърцата ни и да творим Красота на земята!!!


Вестник "Чисти сърца" се издава от Младежки православен център "Чисти сърца" към катедрален храм "Св. Висарион Смоленски". В него могат да публикуват и деца от цялата страна. Радваме се, когато получим текстове и снимки на българчета, живеещи в чужбина. Пишете ни, мили приятели!


На всички честитим най-светлия, най-личния празник за цялото човечество  - Възкресение Христово! На всички пожелаваме повече надежда, повече послушание и повече радост, че сме заедно, повече светла обич към семействата ни и родината!



"Чисти сърца"

На Възкръсналия Божий Син - с Обич!

НА НЕГО, НА ВЪЗКРЪСНАЛИЯ БОЖИЙ СИН - С ОБИЧ ОТ ВСИЧКИ ХОРА ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ, ОБИЧАЩИ И ТЪРСЕЩИ ИСТИНАТА, 
СВЕТЛИНАТА И ЛЮБОВТА!!!