"Живея аз във приказния град чудесен!!!.. Живея аз във Китна долина!!!... Ухаеща на дивни аромати, на Розата - Царицата в Света!!!..."

четвъртък, 6 април 2017 г.

Зов за помощ до хората с добри и отзивчиви сърца!!!


Те, болните, самотните, възрастните хора, се нуждаят от нашата помощ!!!
Уважаеми читатели!

Трудно, много трудно човек може САМ да се справи с проблема си, да се справи с мрачните мисли, които го обсебват, внушавайки му, че няма решение на неговия проблем, че е безсмислен животът му... Но всички заедно, обединили своите сили, водени от СЪСТРАДАНИЕ И ОБИЧ КЪМ ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ, можем да помогнем на всеки човек, изпаднал в беда. Затова нека подарим, с Божията помощ, Надежда на обезнадеждените, Вяра на обезверените, Воля за живот на отчаяните, като помогнем ЗАЕДНО / кой с каквото и колкото може / на хората, обърнали се със ЗОВ ЗА ПОМОЩ към всички нас – читателите на тази публикация!!!

Да, именно на това разчитат те – НА СЪСТРАДАНИЕТО И ЧОВЕЧНОСТТА В СЪРЦАТА НА ХОРАТА, за да се почувстват и те пълноценни хора, които са част от това общество, в което живеят. Общество, което е запазило и до днес най-ценните свои нравствени добродетели!!! Запазило е ДУХОВНИТЕ ЦЕННОСТИ, които ни правят хора – ИСТИНСКИ ХОРА по лицето на тази земя!!!
* * *

Стоян Рабаджийски! Той e пенсионер по болест, инвалид, от пазарджишкото село 

Елшица. Oстанал e сам, без свое семейство. Той се обърна с молба за помощ, защото е отчаян, самотен и болен, с множество заболявания, за които трудно може да си вземе лекарствата дори; с износена тазобедрена става, за операцията на която са му нужни много пари, с които не разполага; живеещ в пълна мизерия в дома си... Човекът получава 200.39 лв. на месец общо - от личната си пенсия за инвалидност, поради заболяването му, както и социалната си пенсия за инвалидност. 

А СЕГА ТОЗИ БОЛЕН И САМОТЕН ЧОВЕК ИМА НОВ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ: РАК НА БЕЛИЯ ДРОБ!!! НАПЪЛНО Е ОТЧАЯН, ТЪРСЕЙКИ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА СИ С МАЛКОТО ПАРИ, КОИТО ПОЛУЧАВА!!! ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ХОРАТА С ДОБРИ И ОТЗИВЧИВИ СЪРЦА И ГИ МОЛЯ, В ИМЕТО НА БОГА: НЕКА ДА ПОМОГНЕМ НА ТОЗИ ЧОВЕК, ВОДЕНИ ОТ СЪСТРАДАНИЕ И ОБИЧ КЪМ БОЛНИТЕ, САМОТНИТЕ, СТРАДАЩИТЕ ХОРА В ТОЗИ СВЯТ!!! 

СЕГА, КОГАТО ОЧАКВАМЕ ГОЛЕМИЯ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО, НЕКА НА ДЕЛО ПОКАЖЕМ, ЧЕ ОБИЧАМЕ СВОЯ ГОСПОД И СПАСИТЕЛ И НЕГОВИТЕ "ПО-МАЛКИ БРАТЯ И СЕСТРИ В ХРИСТА!!!"
 

"Работил съм на държавата 23 години, 20 пъти бях кръводарител безвъзмездно", заявява той.
За г-н Рабаджийски има множество публикации в интернет, които всеки, който желае, може да разгледа:
http://pik.bg/%D0%B7%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%…
  http://milostiv.org/novini/dyado-stoyan-pazardzhik-elshitsa-zov-pomosht-1719

Самият той представи множество епикризи за различните си заболявания, част от които може да бъдат разгледани в публикацията. Представи и документ за размера на пенсията си, която получава.
 

Човекът е безкрайно благодарен на хората, които преди време са откликнали на неговия Зов за помощ и са му изпратили храна, дрехи, лекарства, както и парична помощ, макар и не особено голяма - по 10 или 20, а най-голямата парична помощ е била 100 лева. За голямо съжаление обаче в банковата му сметка постъпили само 6 лева до този момент... Затова въпреки неудобството, което изпитва, се налага отново да помоли за помощ, за да може да закупи лекарствата си поне...
 

Всеки, който има желание да помогне с финасова помощ на г-н Стоян Рабаджийски, може да го направи чрез дарение в банковата му сметка:
Дарителска банкова сметка в PostBank:
BG74 BPBI 793 040 301 437 02
Титуляр: Стоян Пенков Рабаджийски
 


С него може да се свържете лично и на тел. 0884 670 713
 

За хората, които желаят да му изпратят пощенски запис, адресът му е следният:
с. Елшица – 4538
обл. Пазарджишка
Стоян Пенков Рабаджийски

* * *
Дано този път хората, до които достигне този Зов за помощ, се окажем по състрадателни към съдбата на такива хора, изпаднали в беда... Нека чрез делата си да изразим своята обич към Бога и хората, спазвайки Словото Божие, в което Бог е повелил: „Да любите друг друга! Да бъде!!!
* * *