"Живея аз във приказния град чудесен!!!.. Живея аз във Китна долина!!!... Ухаеща на дивни аромати, на Розата - Царицата в Света!!!..."

сряда, 30 септември 2015 г.

Благодарим Ти, Господи - Велик и Предобър!!!

„Божествени искрици“! 


Така преди почти 15-т години озаглавихме детско-юношеското списание "Божествени искрици", от което преди няколко дни излезе новият брой – 41 -ви брой.



Благодаря на Бога за благословението, което винаги ни изпраща при всеки пореден брой през всичките тези 15 години!



Благодаря на отец Стефан, който с изключително голямо желание прие тази идея преди 15 години и постави началото на издаването му под названието отначало на първите 
6-т броя, озаглавени "Християнче"!



Благодаря на всички участници в списанието, които се включват с материалите си години наред, без да очакват за това някакви... авторски хонорари или... похвали от някого!



Благодаря на разпространителите на списанието през всичките тези години, най-ревностни от които са Майка Валентина Друмева и г-н Иван Николов!!!



Благодаря и на тези разпространители, които разпространяват списанието и извън пределите на страната ни, където има Български Православни Църкви, като свещ. Йордан Карагеоргиев!



Благодаря на Росица Пенева, която изяви категоричната си воля – този брой на списанието да бъде спонсориран от нея!!!



Благодаря на добрите професионалисти и естети - Дора Славова и Станчо Станчев от Издателство "Стикс & Mонида Дизайн" ООД, които през всичките тези години бяха с нас и също не се измориха да даряват не само труда си, но и топлината на своите сърца!!!
Благодаря и на Светата Старозагорска Митрополия за доверието и благословението, което ни даде през 2000-та година, за да достигат духовните истини до сърцата и душите на дечицата!!!


Нека Бог да благослови всички тези Свои чада, работещи всеотдайно за духовната просвета на децата, на родителите им, на девойките и младежите, както и за духовната просвета на всички читатели – малки и големи!



И нека всички да се обичаме с Божията безпределна и вечна любов, както Бог е повелил: „Да любите друг друга!“ Амин.

Кина Златева
* * * 
Пояснение: Малко по-късно ще бъде включен и този брой на списанието в блога ми. Желаещите да разгледат този брой на списанието - 41 -ви, може да погледнат ето тук: http://detelina-zlateva.blogspot.bg/p/blog-page_3244.html